Kellene még egy autókulcs

Az élet számos váratlan szituációba sodorhat bennünket, és van amikor előfordul, hogy kellemetlen helyzetbe kerülünk, máskor örömteli meglepetés ér minket.

Az autók már sok éve a mindennapjaink részét képezik, számottevően alakították át az életvitelünket. Megnőtt a mozgásterünk, több helyre juthatunk el a segítségükkel, mint valaha. Gyorsabban és kényelmesebben utazunk. Emellett pedig egyfajta státuszszimbólum is lett, nem mindegy, hogy egy megbeszélésre, színházba stb. milyen gyártmányú, milyen típusú gépkocsival érkezünk meg.

A saját autóban a legjobb, hogy a mienk, mi használhatjuk, amikor szükségünk van rá, ehhez viszont meg kell tudnunk gátolni másokat, hogy használatba vegyék. Erre szolgál az autókulcs, immobiliser. Abban a szerencsétlen helyzetben, ha elveszítjük az autókulcsunkat, ne essünk pánikba, csak ideiglenesen vált hozzáférhetetlenné az autónk. Az autókulcs másolással foglalkozó cégek profi módon le tudják másolni a pótkulcsunkat, így nem kell attól tartanunk, hogy már csak 1 esélyünk maradt az autó kinyitására. Nem kell eladnunk az autónkat emiatt.

Gyártónként eltérő a kulcsok felépítése, mindig kérdezzük meg, hogy az adott kulcshoz rendelkeznek-e megfelelő kulcsmásoló géppel, egyéb eszközökkel, illetve az egyéb indításgátló eszközöket is ellenőrizzük, illetve programozzuk át az immobilisert.

Közzétéve